Professorat
Estic : Inici > Professorat > Orquestra de corda  
 

Professors Orquestra de corda

Fotografia professor Francisco HernándezVeure imatge de Francisco Hernández (nova finestra)

Francisco Hernández - Coordinador

Cap de l’equip docent de l’àrea de corda. Responsable del projecte Orquestra a l’Escola i director de l’Orquestra Simfònica de les Escoles de L’Hospitalet.
Professor superior de violí pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i màster en Musicologia i Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Cursos d’especialització en pedagogia de corda. Ha estat violinista de les orquestres Filharmònica de Bogotá (Colombia), Simfònica del Vallès i de Cambra del Palau de la Música Catalana entre d’altres.
Fotografia professor Borja MascaróVeure imatge de Borja Mascaró (nova finestra)

Borja Mascaró

Professor de violí.
Graduat superior en l’especialitat de violí per l’ESMUC i becat per la Fundació Güell per a la realització a Sevilla del “Máster de Interpretación Orquestal” de la Fundació Barenboim-Said.
Col•labora regularment amb diverses formacions orquestrals com l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, el Teatre Instrumental o l’Orquestra de Cambra "Illa de Menorca".
Fotografia professora Alba HaroVeure imatge de Alba Haro (nova finestra)

Alba Haro

Professora de violoncel.
Titulada superior en l'especialitat de violoncel per l'ESMUC.
Ha realitzat diversos cursos d'especialització amb destacats violoncel•listes.
Actualment col.labora amb diferents agrupacions com Bcn216, Jonc Filarmonia, Orquestra de cambra del Penedès, Scordatura Spectralis, Maal Ensemble, etc.
Fotografia professora Diana FranovVeure imatge de Diana Franov (nova finestra)

Diana Franov

Professora de viola. Graduada el 2009 a l'Escola Superior de Música de Catalunya sota el mestratge d'Ashan Pillai, i amb una estada a la Hochschule für Musik Karlsruhe l'any 2007 amb Johannes Lüthy. He estat membre del Conjunt Instrumental Bcn216  especialitzat en música contemporània així com de nombroses orquestres joves del panorama nacional (JONC, JONDE, Acadèmia del Gran Teatre del Liceu) i europeu (Junge Deutsche Philarmonie, IRO) a on ha tingut la oportunitat de treballar amb directors com Sir Neville Marriner, Gianandrea Noseda, Josep Pons, o Antoni Ros Marbà, entre d'altres. En l'àmbit cambrístic ha rebut classes del Quartet Casals , Charles Tunell o Lorenzo Coppola, etnre d'altres, i en l'àmbit pedagògic és membre de l'equip docent de l'Escola de Música Centre de les Arts de l'Hospitalet de Llobregat i la Riborquestra, un projecte comunitari intergeneracional del barri de la Ribera de Barcelona.
Fotografia professora Marta CasajuanaVeure imatge de Marta Casajuana (nova finestra)

Marta Casajuana

Professora de violoncel.
Titulada superior de Pedagogia Musical pel Conservatori Superior de Música de Barcelona.
Ha passat temporades a Cuba i Veneçuela, col•laborant amb Fesnojiv i Schola Cantorum de Caracas.
Membre del Cor Femení Voxalba.
Fotografia professor Joan Gerard TorredeflotVeure imatge de Joan Gerard Torredeflot (nova finestra)

Joan Gerard Torredeflot

Professor de violí.
Graduat superior de Pedagogia de l'instrument en l'especialitat de violí per l'ESMUC. Les seves inquietuds musicals l'han apropat a estils de música i altres instruments d'arrel i d'arreu. Col·labora amb la Eclectic Colour Orchestra i amb el Maal Ensemble, i és integrant de diverses bandes, tals com GG o Yahi.
Fotografia professora Laura MarínVeure imatge de Laura Marín (nova finestra)

Laura Marín

Titulada en l'especialitat de violí a l'Esmuc amb el professor Yuri Volguin i postgraduada en pedagogia del violí a la Royal Irish Academy of Music, Dublin.
Actualment col·labora amb orquestres com la Orquestra de Terrassa 48, Orquestra de cambra de Vic o RTE Concert Orchestra de Dublin.

També ha format part d'espectacles musicals com Flor de Nit, A la burgesa i El Curro el palmo. Va formar part de la banda de El Molino i actualment és membre de la banda d'en Joan Dausà.

Maria Gomis

Professora de violí
Professora de violí a l'EMMCA i al tàndem L'H de l'escola Ausiàs March.
Llicenciada en violí clàssic i contemporani al Conservatori Superior de música del Liceu i en violí històric a l'escola Superior de Música de Catalunya. Regularment col·labora com a violinista freelance amb diferents orquestres i ensembles d'Europa com: Le Tendre Amour, Orquestra Barroca Catalana, Acadèmia 1750, Orquestra Barroca de Sevilla, Ensemble Méridieni Les concerts del Nations. Actualment és violinista de l'Ensemble Cafe Zimmermann que té residència al Grand Théatre de Provence i amb qui realitza gires i concerts per tot Europa, Canadà i Estats Units. És violinista solista de l'Ensemble Méridien.

Queralt Camps

Professora de contrabaix
Llicenciada en contrabaix clàssic al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, amb contrabaix de jazz com a segon instrument. En els últims dotze anys ha estat professora de contrabaix, baix elèctric, combos, big band i harmonia moderna, així com també iniciació al llenguatge musical, en diverses escoles al Vallès Oriental (Llinars, Sant Celoni, Sant Antoni de Vilamajor,) i Barcelona (Aula 7, Orfeó Gracienc). Com a intèrpret destaca la seva feina amb Barcelona Swing Serenaders, Shakin'All, Atomic Swing Five, Bumpy Roof Band, Albert Bello Trio i Albert Bello & Oriol Saña Experiment, i amb el seu projecte propi, Triple Treat Jazz Trio, basat en composicions i arranjaments de contrabaixistes que han fet història en el jazz. Ha participat en festivals de jazz a Itàlia, França, Euskadi, Portugal i Catalunya. Ha tingut ocasió d'acompanyar a Gene Connors, Carry Smith, Charmin Michel, Ignasi Terraza, Dave Mitchell, Sebastian Ginaux, Tchavolo Smith, Fiona Monbet, Gwen Cahué, entre d’altres…

Alfons Reverté

Direcció de l'orquestra simfònica

Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Avís legal