Cursos
Estic : Inici > Cursos  
 

A l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts pots aprendre a fer música, teatre o dansa, tinguis l'edat que tinguis. Tots els programes estan centrats en la pràctica en grup i orientats a la participació en diversos concerts i actuacions al llarg del curs, per tal de compartir el resultat artístic amb la comunitat.

Consulta aquí l'oferta educativa per a aquest curs, amb programes per nadons, infants, joves i adults, amb llenguatges artístics i estils per a tots els gustos.

El període de preinscripció serà del dia 23 de maig fins al dia 6 de juny, ambdós inclosos.

Podeu consultar l'oferta educativa de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts per al curs 2023/2024.També teniu el document amb les places disponibles per al proper curs.

La preinscripció es podrà realitzar telemàticament a partir de les 16.00 h del dia 23 de maig del 2023, a través d'aquest enllaç: Preinscripció nou alumnat EMMCA curs 23/24.

També es podrà fer de manera presencial en el termini indicat, demanant cita prèvia al telèfon 93 403 29 40 a partir del dia 23 de maig i en horari de 10 a 13h.

La preinscripció del nou alumnat de 0 a 3 anys (nascuts els anys 2021, 2022 i 2023) seguirà el calendari següent:

- 1 de setembre de 2023 publicació de places disponibles
- del 4 al 8 de setembre de 2023 període de preinscripció


 

Oferta educativa EMMCA CURS 2023/2024

OFERTA PER A TOTES LES EDATS

PER A NADONS I FAMÍLIES: Educació artística en família.

PER A INFANTS: Educació artística primerenca, música i moviment, joc teatral, dansa creativa, conjunts instrumentals: música clàssica i contemporània (corda, vent i percussió), jazz (big band i jazz manouche)

PER A JOVES: Pop-rock, música tradicional, teatre.

PER A ADULTS: Percussions del món, música tradicional, steel drums, jazz manouche, teatre, dansa.

MUSICOTERÀPIA


 

ENSENYAMENTS DE GRAU PROFESSIONAL EN ELS ITINERARIS DE JAZZ I MÚSICA MODERNA

L'Hospitalet ofereix els ensenyaments de grau professional en els itineraris de jazz i música moderna, amb les especialitats de guitarra, violí, viola, violoncel i contrabaix, dins de l’àmbit del jazz manouche, i la veu, guitarra elèctrica, baix elèctric, piano i percussió, dins de l’àmbit del pop-rock.

Inscripció:

Tota la informació en relació a les proves d’accés es publicarà al web de l’escola. I per qualsevol dubte administratiu podeu fer la consulta al correu electrònic: grauprofessional@emmca.online

Aquests ensenyaments donen la possibilitat d’accedir als estudis superiors de música, si l’estudiant ho desitja o aquesta titulació la podrà tenir com a complement de qualitat en altres estudis universitaris o itineraris formatius. En superar els sis anys d’estudis de grau professional, l’alumne obté el Títol Professional de Música en l’especialitat instrumental que ha escollit.

Més informació proves accés grau professional curs 2024/2025

Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Avís legal