Notícies
 

Inscripció proves accés Grau Professional EMMCA 2024

cartellVeure imatge de Inscripció proves accés Grau Professional EMMCA 2024 (nova finestra)

Del 8 al 20 de març és el període d'inscripció a les proves d'accés al grau professional de jazz i música moderna de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet.

L'Hospitalet ofereix els ensenyaments de grau professional en els itineraris de jazz i música moderna, amb les especialitats de guitarra, violí, viola, violoncel i contrabaix, dins de l’àmbit del jazz manouche, i cant, guitarra elèctrica, baix elèctric, piano i percussió, dins de l’àmbit del pop-rock.

Inscripció:

Us adjuntem el calendari i tots els documents relatius a les inscripcions i proves d'accés. També podeu accedir al formulari de les inscripcions de proves accés que estarà actiu del 8 al 20 de març del 2024. 

Enllaç formulari inscripció. En el cas que no pugueu omplir el formulari de forma online us adjuntem el formulari en pdf. 

Tota la informació en relació amb les proves d’accés es publicarà al web de l’escola. I per qualsevol dubte administratiu podeu fer la consulta al correu electrònic: grauprofessional@emmca.online

Aquests ensenyaments donen la possibilitat d’accedir als estudis superiors de música, si l’estudiant ho desitja o aquesta titulació la podrà tenir com a complement de qualitat en altres estudis universitaris o itineraris formatius. En superar els sis anys d’estudis de grau professional, l’alumne obté el Títol Professional de Música en l’especialitat instrumental que ha escollit.

Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Avís legal