Professorat
 

Professors Combo Jazz Manouche

Fotografia professor Albert BelloVeure imatge de Albert Bello (nova finestra)

Albert Bello - Coordinador

Cap de l'equip docent de jazz manouche. Professor de guitarra manouche, conjunt instrumental i Harmonia.
Graduat superior per l’Escola Superior de Música.
Una de les figures més representatives del jazz manouche al nostre país. Director del Festival Django L’H (el primer festival dedicat a Django Reinhardt de tot l’estat) i president de l’Associació de Músics i Aficionats al Jazz Manouche.
Com a intèrpret destaca la seva feina amb Folkincats i Shine, així com els seus nous projectes, Albert Bello Trio i Albert Bello & Oriol Saña Experiment. Coordina les jam sessions de jazz manouche més emblemàtiques de Barcelona al Barcelona Pipa Club.
albertbello.com/
Fotografia professor Oriol SañaVeure imatge de Oriol Saña (nova finestra)

Oriol Saña

Professor de combo jazz manouche i improvisació.
Bachelor Degree en l'especialitat de violí jazz a Berklee College of Music, Boston. Graduat Superior en Jazz per l'ESMUC, Màster Oficial en Educació Musical i Musicologia a la UAB i doctorat en Musicologia a la UAB.
Nomenat als Premis Max de les arts escèniques amb Virus String Quartet i als Grammy Latino 2008 amb Loquillo. Ha enregistrat per a discogràfiques com Harmonia Mundi, Filmax Music i Warner Brothers.
Com a intèrpret destaca la seva feina amb Virus String Quartet, Folkincats, Barcelona Bluegrass Band, Albert Bello & Oriol Saña Experiment i com a solista convidat per diferents formacions.
Des de 2002 és professor de violí jazz i modern a l'ESMUC on compagina la docència i la recerca.
 
Fotografia professor Valentí MoyaVeure imatge de Valentí Moya (nova finestra)

Valentí Moya

Professor de guitarra elèctrica i de formació musical complementària.
Titulat superior en guitarra jazz per l'ESMUC, Màster oficial en musicologia i educació musical per la UAB.
Reclamat sovint com a músic d'estudi, actualment és un dels guitarristes referents del jazz manouche del nostre país.
Actualment és doctorant en línia d'investigació educativa (didàctiques específiques) a la UDL.
valentinmoyatrio.com

Pere Nolasc Plana

Músic de violí, viola i violí de cinc cordes. Apassionat, des de fa anys, de la improvisació i els diversos estils de música popular que sorgeixen del repertori del violí, actualment improvisa amb diversos projectes arreu d’Europa i Asia. La seva activitat tan concertística com pedagògica està centrada en la improvisació. Ha pogut fer arribar la seva música a milers de persones a través d’escenaris en auditoris i festivals de més de 20 paisos. Ha impartit formació tan per a alumnat com per a professorat en diversos cursos , Workshops i com a professor de violí modern en diverses institucions acadèmiques. És membre d’aupaQUARTET, un projecte únic que genera ponts entre la formació del quartet de corda clàssic i la música Rock I Jazz; també és col·laborador assidu de la Barcelona Gipsy Balkan Orkestra (BGKO) i col·laborador puntual en nombrosos projectes tan a Barcelona com a l’estranger. Ha cursat el Màster en violí Jazz a l'ESMUC, així com el postgrau en metodología de la improvisació de L'IEM. És autor del llibre "Improvisación de cuerdas I" editat per Enclave Creativa.

Jesús González Moreira

Violinista, guitarrista, teclista, baixista i productor musical. Especialitzat en jazz manouche actualment està finalitzant el grau superior de violí jazz al Conservatori del Liceu. Amb una àmplia formació musical amb els músics més importants de l’estil i d’altres, ja ha participat en diferents festivals i col·laborat amb nombrosos artistes (Manuel Carrasco, Luis Fonsi, Alameda). Avui dia forma part del grup de jazz manouche Vamp, guardonat al Festival Django Liberchies de Bèlgica i acaba d’enregistrar el seu primer cd de pop-jazz sota el pseudònim Mestizo

Joan Motera

Professor de contrabaix

Carles Gutiérrez

Professor de guitarra manouche
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Avís legal