Professorat
 

Professors Teatre

Veure imatge de  Gemma Deusedas (nova finestra)

Gemma Deusedas

Actriu, llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre. Pedagoga en la formació d’Arts Escèniques.

En televisió, Polònia (tv3) de Minoria Absoluta, durant les 7 primeres temporades. Mire Usté, (Antena 3) de Minoria Absoluta  i el magazine Las Cerezas (tv1), dirigit per Júlia Otero. També, en la primera temporada de Temps de silenci (tv3).

En teatre, properament a “Carroussel”, coproducció La Reial Teatre i Festival Grec de Barcelona 2015. Darrerament en “Caiguda lliure”, text i direcció de Jordi Centellas, Obrador de la Sala Beckett i la sala Àtic 22. “Un refugi a les rocoses”, Versus Teatre. També col•labora amb Gataro, companyia resident de l’Almeria Teatre, amb: “El càntir trencat”, Von Kleist; “Invasió subtil i altres contes”, Pere Calders; “Res de nou”, Lluís Anton Baulenas, “El casament dels Petitburgesos”, Brecht i, “Los sueños de mi prima Aurelia”, Lorca. Tots ells dirigits per Víctor Álvaro.

Pel que fa a la pedagogia, des de fa 15 anys i fins l’actualitat, crea i dirigeix el seu propi projecte, Buganvilia Creacions Artístiques, que compagina la pedagogia teatral i la realització d’espectacles i esdeveniments. Crea una programació en formació teatral, que aplica en diferents centres d’ensenyament, tallers i màster class.
 
Veure imatge de  José Pérez Ocaña (nova finestra)

José Pérez Ocaña

Professor de taller de teatre II i de Iniciació al teatre.

Titol Superior en Art Dramàtic, especialitat interpretació, per l'Institut del Teatre de Barcelona.

Format en la pedagogia de Jacques Lecoq a l' Escola Internacional Estudis de Teatre Berty Tovias i en tècnica Meisner al programa de formació de Javier Galitó-Cava. A més de professor a Emmca ha treballat a  l'escola d'art dramàtic Eòlia i a Vocal Factory. Així mateix desenvolupa la seva tasca com a actor, improvisador, assistent de direcció i coach. Ha treballat entre d'altres amb Marta Buchaca, Toni Albà, Planeta Impro, La Ruta 40, Impro Barcelona, entre d'altres.

Sandra Anglès

Graduada en art dramàtic per l’Escola d’Actor a Estudis Escènics El Timbal, en tècnica i expressió de la veu a l'Institut del Teatre. Forma part del Laboratorio Internazionale di Commedia dell'arte a Veneziainscena. Ha cursat postgrau de l'actor cinematogràfic amb Joaquim Oristrell. Màster d'interpretació avançada amb tècnica CODA, per Fausto Carrillo i Ricard Boluda. Cinema amb Esteve Rovira i Pep Armengol. I d'altres cursos per complementar la seva formació. Graduada en Estudis literaris a la facultat de filologia i comunicació de la Universitat de Barcelona.
Com a actriu ha treballat en teatre, cinema, radio, doblatge i televisió. En pedagogia teatral ha donat classes a diverses escoles públiques i centres culturals de Barcelona i a Estudis Escènics El Timbal. També en projectes educatius de pla d’entorn a L’Hospitalet de Llobregat, al Centre obert de La Mina, i amb el projecte Teatre Participatiu Antiracista de P11 Cultura en Acció.
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Avís legal