Notícies
 

L'EMMCA a la lliçó inaugural del curs 2020/2021

Veure imatge de L'EMMCA a la lliçó inaugural del curs 2020/2021 (nova finestra)

Aquest dilluns 5 d'octubre es va celebrar la "Lliçó Inaugural del curs 2020-2021": "Reimaginant l'escola, transformant l'educació. 2030, cap a una educació sense barreres", coincidint amb el Dia Internacional del Docent.

L'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts va tancar l'acte de la lliçó inaugural del curs 2020/2021 amb l'actuació de l'alumnat de violoncel. En aquesta ocasió es va retransmetre en directe pel Facebook de l'Ajuntament de L'Hospitalet i encara podeu recuperar l'enregistrament en aquest enllaç.

L'Ismael, el Javier, la Núria i la Morgana han estat els alumnes que han participat en l'acte que dóna inici al curs escolar 2020/2021 celebrat al Teatre Joventut. Acompanyats pel professor Eduard Raventós han ofert dues peces musicals (Love me tender i Bésame mucho).

Tres d'ells, la Núria, el Javier i la Morgana provenen del programa Fem Tàndem L'H. Van començar a aprendre a tocar a l’escola de primària acompanyats pel professorat de l'EMMCA que intervé en l'horari lectiu. La Núria i el Javier estudiaven a l'escola Charlie Rivel i la Morgana a l'escola Pau Vila. Quan van acabar la primària van decidir continuar amb la música i no deixar el violoncel i van seguir gaudint de l'aprenentatge artístic a les tardes a la seu de l'EMMCA. En l'actualitat són alumnat de les formacions més rellevants de l'escola com l'Orquestra Simfònica i The Django Orchestra Academy.

Amb aquest exemple d’èxit escolar, des de l’EMMCA, seguim reimaginant l’escola i treballant per transformar l’educació a través de les arts. Articulem una oferta global i diversa d’educació artística per a la ciutat, adreçada a tota la ciutadania, de totes les edats, de tots els sectors socials i interessos estètics.

Ens sumem a l’agraïment que es va fer durant l’acte, a la tasca del professorat i personal no docent que s’ha jubilat al llarg del curs 2019-2020 i que han contribuït amb el seu esforç a fer de L’Hospitalet una ciutat més educadora.

Feliç Dia Internacional del Docent!

 

#EMMCACentreArts

#LHAjuntament

#FemTàndemLH

Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat