Notícies
 

The Django Orchestra Academy, èxit al Gran Teatre del Liceu

Veure imatge de The Django Orchestra Academy, èxit al Gran Teatre del Liceu (nova finestra)
The Django Orchestra Academy és un projecte pedagògic de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Sota la direcció pedagògica i artística de l’Albert Bello, el projecte The Django Orchestra Academy va ser la gran protagonista de la Gala més IN que va organitzar el Grupo SIFU al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El 24 de febrer The Django Orchestra Academy de l'EMMCA va omplir el Gran Teatre del Liceu. Aquest gran conjunt format per alumnat de totes les edats i perfils, i per professionals de The Django Orchestra va ser la gran aposta d'inclusió, integració i interpretació per a la gala d'aquest any. L’Ajuntament de L’Hospitalet i el Grupo SIFU amb el compromís i gràcies al conveni de col·laboració que van signar aquest febrer van fer possible que 52 artistes es trobessin per oferir un espectacle únic. I és que els assajos, dies previs i l'actuació final va ser un clar exemple d'inclusió i cohesió social amb uns resultats interpretatius excel·lents.

ENHORABONA A L'ALUMNAT DE THE DJANGO ORCHESTRA ACADEMY
L'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet, a més de l'alumnat de l'EMMCA,  ha acollit a l'escola i en aquesta gran formació a artistes d'arreu com el violinista belga Tcha Limberger, el jove violoncel·lista Èric Díaz, els pianistes Kopil Roca i Pol Oñate, el Joel Bueno a l'Eyeharp, Cornell Hrisca a la bateria i Torni Fernández a la guitarra.

PROFESSORAT DE L'EMMCA
Professorat de luxe a l'Escola Municipal de Música -Centre de les Arts de L'Hospitalet: Encapçalant el projecte de The django Orchestra Academy tenim a l'Albert Bello, els arranjaments són fets especialment pel també professor de l'EMMCA en Sergi Vergés, i a més de comptar amb altres professionals de la casa tocant en el gran conjunt o assessorant en els assajos (Joan Motera, Pere Nolasc Plana, Queralt Camps, Jesús González, Dan Posen, Àngel Pereira, Gemma Abrié, Valentí Moya), la direcció artística de La Gala més IN està a càrrec de l'Oriol Saña.

JAZZ MANOUCHE, PROTAGONISTA
The Django Orchestra Academy neix amb el compromís que l'EMMCA té amb l'estil de Django Reinhardt com a única escola al món que té una oferta pedagògica en jazz manouche adreçada a infants, joves i adults. Fa 15 anys no era habitual trobar-se amb guitarres manouche al nostre país. El passat 24 de febrer van pujar 7 guitarres manouche al Gran Teatre del Liceu i 52 artistes van tocar Djangology, composició de Django Reinhardt. Actualment hi ha uns 300 alumnes de jazz manouche a l'escola i el gran conjunt de l'estil (The Django Orchestra Academy) que s'ha estrenat aquest curs com a nova oferta pedagògica ho fa tocant als dos teatres més importants del país.

ANEM AL TEATRO REAL DE MADRID
El pròxim 19 de maig The Django Orchestra Academy torna a participar en La Gala més IN. En aquesta ocasió serà al Teatro Real de Madrid i ja està preparant els assajos necessaris perquè es torni a repetir l'èxit d'aquest febrer al mític teatre de Barcelona.

#TheDjangoOrchestraAcademy
#jazzManouche
#EMMCACentreArts
#LHospitalet
#LHAjuntament
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat