Notícies
 

L'EMMCA amb el 8 de març

Veure imatge de L'EMMCA amb el 8 de març (nova finestra)
L'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts prepara moltes activitats al voltant del dia 8 de març, el Dia Internacional de la Dona.

Des del 4 al 10 de març es realitzen activitats amb alumnat i professorat de l'EMMCA i participant amb altres entitats de la ciutat.

Aquest curs s'ha elaborat un manifest que es llegeix durant aquests dies, cada tarda a la recepció de l'escola i que va acompanyat d'una actuació. Un any més també hem participat en l'acte que organitza el grup de Dones del Gornal al Centre Cívic Gornal i va actuar el conjunt de vent Interruptium.

Aquest diumenge 8 de març hi haurà el combo acústic participant en l'acte del CAID al monument de l'Acollidora i els combos de pop-rock seran els encarregats de la música en directe a l'acte que s'organitza a la plaça de l'Ajuntament.

Dilluns 9 de març tindrem un acte molt especial a la seu central de l'EMMCA. Projectarem el documental Las que faltaban del Grup de música Mafalda, després hi haurà un col·loqui moderat per la professora Gemma Abrié i en el que comptarem amb la presència de la Núria Sempere, actual directora de l'ESMUC i exdirectora de l'EMMCA. Després hi haurà l'actuació del combo de pop-rock Hidroponih.

També us convidem a visitar l'escola i gaudir de les fotografies i biografies que hem penjat a les portes de les aules. Totes elles amb dones que són referent en l'àmbit artístic i així visibilitzant i fent conèixer el paper de les dones en les arts.

Us adjuntem el calendari d'activitats d'aquesta setmana i esperem trobar-vos en alguns dels actes amb motiu del Dia de la Dona.

#EMMCACentreArts
#EMMCA8març
#8març
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat