Notícies
 

Places disponibles a The Django Orchestra Academy!

fotoVeure imatge de Places disponibles a The Django Orchestra Academy! (nova finestra)

Si toques la trompeta, el trombó, el saxo, la guitarra, el contrabaix, el violí, la viola o el violoncel, i vols formar part d'aquest gran conjunt, contacta amb l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet.

El projecte The Django Orchestra Academy s'emmarca dins les activitats pedagògiques de l'EMMCA i el model accessible d'educació artística que busca construir una major cohesió social a través de les arts.

The Django Orchestra Academy va néixer dins el programa formatiu de l'alumnat de jazz manouche de l'EMMCA, i es va materialitzar com a projecte en el Festival Django de L'Hospitalet de l'any 2018.

La metodologia que utilitza The Django Orchestra Academy és el shadowing; pionera en l'entorn musical atès que, si bé s'ha desenvolupat àmpliament en el món empresarial, tot just comença a aplicar-se al món educatiu. El shadowing consisteix a que nous treballadors comparteixin un espai amb els titulars on adquirir tant habilitats i tècniques de treball, com hàbits de conducte.

En el cas de The Django Orchestra Academy, s'utilitzarà el shadowing per unir alumnes de l'EMMCA amb músics professionals d'una Big Band, que actuaran com a mentors i referents, i encoratjarà la implicació dels joves en un projecte col·lectiu. Això a més permetrà els estudiants aprendre habilitats transversals de conducte i conjugar una experiència pràctica, en un marc d'alta exigència tècnica, que fomenta la professionalització i integració al món artístic i laboral.

Aquest projecte es va iniciar amb la col·laboració de la Fundació Daniel et Nina Carasso, l'Associació de Músics i aficionats al Jazz Manouche,el Festival Django L'H i de la Fundació Grupo SIFU així com els recursos humans d'un equip tècnic i professional, emmarcat dins de l'àmbit de jazz manouche de l'escola: l'Albert Bello com a creador, director i coordinador del projecte pedagògic i el Sergi Vergés com a arranjador i director musical.

Més informació

Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Avís legal