Agenda
 

The Django Orchestra Academy de l'EMMCA al Teatro Real de Madrid

Data: 18/10/2021
Hora: 19.00 h
Tipus d'entrada: Pagament
.  Punts d'inscripció/venda:

https://www.atrapalo.com/entradas/la-gala-mas-in_e4867460/


Lloc: 

Teatro Real de Madrid

The Django Orchestra Academy de l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L’Hospitalet actua al Teatro Real de Madrid.

El 18 d'octubre se celebra La Gala más IN al Teatro Real de Madrid amb la participació de The Django Orchestra Academy.

THE DJANGO ORCHESTRA ACADEMY
The Django Orchestra Academy és un projecte pedagògic de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Sota la direcció de l’Albert Bello, el projecte The Django Orchestra Academy es va iniciar gràcies a la col·laboració de la Fundació Daniel et Nina Carasso, l’Associació de Músics i aficionats al Jazz Manouche i el Festival Django L’H.

The Django Orchestra Academy presenta la seva formació més inclusiva amb la col·laboració de la Fundació Grupo Sifu. Formada per alumnat de l’EMMCA de totes les edats i perfils, i per professionals de The Django Orchestra es converteix en un gran conjunt d’integració format per artistes amb i sense discapacitat que presentaran un repertori de jazz manouche repertori arranjat especialment per a l’ocasió pel director Sergi Vergés.

LA GALA MÉS IN. INspirem talent per a la INclusió.
'La Gala més IN' de Fundació Grupo SIFU se celebra el dia 18 d'octubre a les 19.00 h i és un projecte artístic on es valora les capacitats de músics i ballarins amb alguna discapacitat, donant-los l'oportunitat d'actuar dalt l'escenari del Teatro Real davant milers de persones. El projecte promou la creació de produccions de música i dansa pròpies i úniques, en un format inclusiu que uneix artistes amb i sense discapacitat

INCLUSIÓ, INTEGRACIÓ, INTERPRETACIÓ. Els tres termes que s’uneixen a La Gala Més IN amb l’objectiu comú de donar visibilitat als artistes amb diversitat funcional prioritzant sempre l’excel·lència artística per sobre de la discapacitat.

A més de l’actuació de The Django Orchestra Academy hi haurà altres propostes artístiques de música i dansa. Una gala que hi haurà un ventall d’actuacions de gran qualitat artística amb artistes sorpresa que no es desvetllaran fins a l’últim moment. La Gala més IN sota la direcció artística de l’Oriol Saña, també es va presentar al Gran Teatre del Liceu.

Amb la compra de l’entrada es contribueix al programa de beques que la Fundació Grupo SIFU destina a descobrir nous talents i fomentar el desenvolupament artístic de les persones amb diversitat funcional.


Més informació

Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Avís legal