Agenda
 

Curs de Percussió a l'EMMCA

Veure imatge de Curs de Percussió a l'EMMCA (nova finestra)
Data inici: 19/09/2016
Data fi: 23/07/2018
Tipus d'entrada: Pagament
.  Punts d'inscripció/venda: Escola de Música - Centre de les Arts

Lloc: 
Escola de Música - Centre de les Arts EMCA 
AV Vilanova 32  (L'Hospitalet de Llobregat)
Apunta't a percussió a l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet.
Una de les seccions de l'orquestra simfònica és percussió. Pots aprendre en aquesta formació i gradualment convergir cap a l'orquestra simfònica a l'aprofundiment en educació musical.

La percussió està integrada tant pels instruments de membrana (com les timbales) com pels de plaques (com la marimba, el xil·lòfon, el glokenspiel o el vibràfon) o pels de so determinat (com les campanes) o indeterminat (com el triangle).

Tenim tots els nivells: bàsic, aprofundiment i avançat.

Nivell bàsic: programa adreçat a nens i nenes i adolescents, des dels 8 anys amb una confecció dels grups adequada a la seva edat. És un programa sense requeriments previs. L'oferta per als infants de 8 a 12 anys s'articula en dues sessions setmanals: una dedicada a l'aprenentatge instruemntal en grups d'instruments iguals i una altra a l'aprenetatge de la pràctica en conjunt en el conjunt instrumental del seu àmbit.

Nivell aprofundiment: programa amb requeriments previs: Haver superat els continguts de l'Educació Musical Bàsica a criteri del professorat. Aquest programa d'ensenyament es la continuïtat de l'educació musical bàsica, i afegeix una formació musical complementària a la formació instrumental i de conjunt.

Nivell avançat: la formació musical avançada és un programa molt restringit a l'alumnat amb un possible recorregut professionalitzador. Aquest programa d'ensenyament està reservata a l'alumnat amb vocació i capacitat per a continuar estudis professionalitzadors. La formació musical avançada prepara per a les proves d'accés als estudis de grau professional o de grau superior, d'acord amb les necessitats de cadascun dels estudiants.
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 93 335 92 16 - emusica.arts@l-h.cat