Informació general
Estoy en: Inicio > Donde estamos  

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE

L’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts (EMMCA) de L’Hospitalet és un model pioner i referent en oferta d’educació artística. És el centre de les arts de la ciutat que posa a l’abast de tota la població les eines que han de permetre democratitzar l’accés a la pràctica artística (en música, teatre i dansa). L’oferta formativa de l’EMMCA inclou programes educatius adreçats a nadons i família, infants, joves i a adults, en dansa, teatre i música, amb un ampli ventall d’instruments i conjunts instrumentals d’estils diversos sobre els quals pivota l’activitat dels estudiants. A més, desenvolupa projectes Tàndem amb 11 escoles de primària de la ciutat, oferint un programa específic per a l’alumnat de cada centre.

L’EMMCA promou també projectes de creació comunitària entre artistes professionals i persones que descobreixen la creació artística com a eina per vehicular la seva expressivitat. Des del curs 2022/2023 l’EMMCA ofereix els ensenyaments reglats de grau professional en els itineraris de jazz i música moderna.

EQUIPAMENTS

L’EMMCA té des del curs 2014-15 la seva seu central a l’Avinguda de Vilanova, al barri del Gornal. L’edifici compta amb aules equipades per desenvolupar activitats musicals, teatrals i de dansa, així com un espai d’acollida i un espai escènic i musical polivalent.

SERVEIS

Préstec d’instruments durant el primer curs. Servei d’acollida abans i després de l’horari de classes. Concerts, mostres teatrals i exposicions. Ús d’espais per a estudi i assaig.

Adreça

Web: http://www.centredelesartsl-h.cat/
Correu electrònic: emusica.arts@l-h.cat
Telèfon: 934 03 29 40
Avenida Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Aviso legal