Notícies
 

Nova gravació de l'alumnat de jazz manouche

fotoVeure imatge de Nova gravació de l'alumnat de jazz manouche (nova finestra)

Amb motiu del Dia Internacional del jazz, estrenem vídeos de la gravació de l'alumnat de jazz manouche de l'EMMCA als estudis de so Beat Garden.

L’àmbit de jazz manouche de l’EMMCA, des de l’any 2010, ha incorporat de manera regular la gravació a estudis professionals com a activitat pedagògica. Ens permet aprendre de tot el procés i, alhora, que l’alumnat disposi de material professional per tal de poder ensenyar a programadors de sales i festivals. L’experiència sempre ha estat enriquidora.

Direcció pedagògica i producció artística: Albert Bello
Gravació, mescles i mastering: Pau Romero Maestre

Anirem presentant els temes i conjunts però en el dia especial d'avui us deixem una llista del YouTube amb alguns dels vídeos de Tramuntana swing, Babamanouche i Camil Arcarazo trio.

Alguns dels combos que han fet enregistrament estan formats per alumnat i professorat de l'escola. Són els Tramuntana swing, Babamanouche, Camil Arcarazo trio, Crashmanouche.

Una experiència enriquidora i un resultat fantàstic. Podeu escoltar alguns dels temes a la llista de reproducció del YouTube de l'EMMCA. Els mitjans de comunicació de L'Hospitalet també han preparat un especial i tenim notícia i recull de vídeos aquí: Notícia gravació EMMCA

#DiaInternacionaldelJazz #EMMCACentreArts #LHospitalet

Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Avís legal