Notícies
 

L'EMMCA a la Trobada de Percussió de Catalunya

Veure imatge de  L'EMMCA a la Trobada de Percussió de Catalunya (nova finestra)
La propera edició de la Jornada de percussió de les Escoles de Música de Catalunya es realitzarà a El Prat de Llobregat el proper 18 de Març de 2017. L'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts va organitzar l'edició anterior i aquest any tornarà a gaudir d'aquesta jornada amb els seus alumnes de percussió.

El fil conductor d’aquesta edició 2017 serà aglutinar estudiants de qualsevol edat i qualsevol nivell instrumental per gaudir de l’experiència de participar en un concert comú en format de gran conjunt de percussió.

 Es realitzaran un total de 4 tallers rotatius en els quals es crearà el contingut del concert. Aquests tallers giraràn al voltant de diveres músiques del món, les quals es veuràn representades en el concert, un concert de cloenda de la trobada que permetrà posar en escena el treball de tot el dia.

El concert es durà a terme a l'auditori del Cèntric. El públic podrà accedir-hi a partir de les 17,30h i les families podran recollir als participants en acabar el concert per la porta principal. Els participants disposaràn de 2 entrades per als seus familiars. La resta d'entrades es repartiran durant l'hora abans de començar el concert a les taquilles del Cèntric.
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 93 335 92 16 - emusica.arts@l-h.cat