Notícies
 

Proves d’accés Ensenyaments de Grau Professional a l'EMMCA - Setembre 2022

ImatgeVeure imatge de Proves d’accés Ensenyaments de Grau Professional a l'EMMCA - Setembre 2022 (nova finestra)

Proves d’Accés Ensenyaments de Grau Professional - Setembre de 2022

L'Hospitalet oferirà el proper curs els ensenyaments de grau professional en els itineraris de jazz i música moderna, amb les especialitats de guitarra, violí, viola, violoncel i contrabaix, dins de l’àmbit del jazz manouche, i la veu, guitarra elèctrica, baix elèctric, piano i percussió, dins de l’àmbit del pop-rock.

L'EMMCA amplia l'oferta del centre amb el grau professional, i torna a ser referent i fa créixer el camp a recórrer i la mirada sobre els propis ensenyaments professionals de música. És un pas més en l'objectiu de dirigir-se a tota la ciutadania i oferir programes per a totes les edats, interessos i àmbits artístics. En aquesta nova iniciativa amplia els llenguatges als ensenyaments professionals, dona resposta a una necessitat metropolitana, i aposta per la continuïtat al desplegament de l'oferta educativa del centre incorporant el nivell de condició d'estudis reglats.

A més de totes les innovacions metodològiques i d’enfocament que té aquesta nova proposta de grau professional, no es pot oblidar que segurament la principal característica diferenciadora del que es presenta són els llenguatges musicals amb què es fa. L'itinerari de música moderna serà en pop-rock.  En el cas de l'itinerari de jazz és el primer grau professional que s'ofereix al país i a l'EMMCA serà en jazz manouche, l'únic a tot el món.

Inscripció:

Tota la informació en relació amb les proves d’accés que es realitzaran el mes de setembre, les trobareu en aquesta notícia, dins del web de l’escola. I per qualsevol dubte administratiu podeu fer la consulta al correu electrònic:

grauprofessional@emmca.online

Coneix més sobre grau professional de jazz manouche i pop-rock

Aquests ensenyaments donen la possibilitat d’accedir als estudis superiors de música, si l’estudiant ho desitja o aquesta titulació la podrà tenir com a complement de qualitat en altres estudis universitaris o itineraris formatius.

En superar els sis anys d’estudis de grau professional, l’alumne obté el Títol Professional de Música en l’especialitat instrumental que ha escollit.

www.centredelesartsl-h.cat

Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat - Avís legal