Notícies
 

Mesures per evitar els brots de la COVID-19 a l’EMMCA Curs 2020-2021

Veure imatge de Mesures per evitar els brots de la COVID-19 a l’EMMCA Curs 2020-2021 (nova finestra)

Mesures per evitar els brots de la COVID-19 a l’EMMCA Curs 2020-2021


Benvolgudes famílies,


Ens trobem a les portes d’un curs amb unes circumstàncies extraordinàries causades per la pandèmia de COVID-19. El nostre objectiu és mantenir la nostra activitat educativa i artística de qualitat i amb equitat, de manera presencial, mentre prenem les mesures necessàries per reduir el risc de contagi i garantir la traçabilitat dels casos que puguin aparèixer.


L’EMMCA està en coordinació amb el Departament d’Educació i el Departament de Salut, per tal de seguir en tot moment les mesures que la situació epidemiològica del nostre entorn requereixi. Alhora, vetllarem per fer-vos arribar, a l’alumnat i les famílies, aquesta informació de manera directa i immediata. Esperem que aquesta comunicació respongui bona part dels dubtes que pugueu tenir.
Per a les famílies que teniu fills i filles a l’educació obligatòria o postobligatòria, veureu que bona part de la mesures coincideixen. Els principis generals són els mateixos. Totes les indicacions que es recullen en aquest document segueixen les normes i recomanacions de les autoritats educatives i sanitàries.


Ens cal també demanar-vos tota la col·laboració i comprensió en aquest moment. El vostre compromís és fonamental per poder seguir efectivament bona part de les mesures que es recullen en aquesta comunicació i, en definitiva, per poder fer que l’EMMCA segueixi sent un espai d’aprenentatge, pràctica de les arts, socialització i construcció de comunitat.


Salutacions,


Escola Municipal de Música – Centre de les Arts
L’Hospitalet, 10 de setembre de 2020

Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat