Notícies
 

SLHAM de dones científiques

Veure imatge de  SLHAM de dones científiques (nova finestra)
En motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]) organitzarem el primer SLHAM de dones científiques, una iniciativa que té el suport del cicle Pessics de Ciència de l’Ajuntament de L’Hospitalet. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet, el dissabte 3 de febrer a les 19 h.

En l’acte hi participaran 11 científiques, provinents dels diversos àmbits de la recerca biomèdica de l’IDIBELL (el càncer, les neurociències i la medicina translacional) i el CMR[B] (medicina regenerativa i cèl·lules mare), i amb diversos perfils professionals, des d’estudiants de doctorat fins a caps de grup. Cada investigadora explicarà la seva recerca mitjançant a través de monòlegs de cinc minuts, divulgatius, clars i atractius. El públic assistent també participarà activament en l’esdeveniment escollint, per votació popular, la millor presentació de l’ SLHAM!


L’acte comptarà amb l’amenització del grup musical Popchestra, format per onze noies i nois de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de l’Hospitalet. L’entrada a l’acte serà lliure, i els assistents podran fer una aportació voluntària en benefici dels joves investigadors de la nostra ciutat.

Si voleu saber més sobre aquest projecte:
Amb aquesta nova iniciativa volem fer menys elitista i més viva la nostra ciència, i apropar-la a tot tipus de públic d’una forma lúdica i, per què no, també festiva. A més, l’ SLHAM vol donar a conèixer l’IDIBELL i el CMR[B] a la ciutadania, i vol posar de relleu el paper decisiu que tenen les dones en el nostre sistema de recerca.

Us hi esperem!
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat