Notícies
 

Celebrem el Dia de la Música!

Veure imatge de  Celebrem el Dia de la Música! (nova finestra)
Celebrem el Dia de la Música!
Pels músics i professionals de la música, la diada de Santa Cecília és la data en què tradicionalment se celebra la seva festa, la Festa de la Música. Santa Cecília, una de les màrtirs més venerades va ser nomenada Patrona de la Música l'any 1594 i el dia del seu naixement, el 22 de novembre, va esdevenir el Dia de la Música. Avui, en totes aquelles poblacions on hi ha conjunts musicals i organitzacions dedicades a l'estudi i divulgació de la música es fan concerts extraordinaris i altres activitats diverses.

L'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts sempre ha celebrat aquesta festa de la música i aquest any hi torna. Els encarregats d'oferir concerts són l'alumnat dels projectes tàndem LH. El dimarts 22 de novembre els alumnes de l'escola Pau Vila que fan projecte d'orquestra a l'escola toquen a l'escola Bressol La Casa de les Flors. I el projecte d'orquestra a l'escola Ausiàs March fan un concert a la mateixa escola de primària.
Durant tota la setmana hi haurà concerts:
Dimecres 23 de novembre: concert alumnat de 6è curs de l'escola Charlie Rivel a l'escola bressol La Casa de la Muntanya i concert d'alumnes de 6è curs de l'escola Ramón y Cajal a l'escola La Casa del Parc i a la tarda a la seva mateixa escola.
El mateix dimecres també se suma el projecte Dansa a l'escola Gornal que actuarà amb els alumnes de 3r curs a l'escola bressol La Casa dels Contres. I també el dia 27 el projecte Banda a l'escola Ernest Lluch tocarà a l'Escola bressol Nova Fortuny. Finalitzarà el 30 de novembre l'alumnat de 6è curs de l'escola Charlie Rivel que tocarà a l'escola bressol Margalló.

Projectes tàndem L'H que encara van més enllà compartint amb els més petits de les escoles bressol: el futur de la ciutat que més endavant segur formaran part d'aquests aprenentatges artístics.
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat