Notícies
 

Mostra d'instruments a l'EMMCA

Veure imatge de Mostra d'instruments a l'EMMCA (nova finestra)
El passat dissabte 29 de febrer va ser un dissabte molt especial a l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts. Va ser el dia de la mostra d'instruments. Les famílies i alumnat de música i moviment de 7 anys van passar el matí a la seu central per tal de descobrir, interactuar i gaudir dels instruments i estils que l'EMMCA ofereix i que han de conèixer per tal de poder decidir què voldran aprendre el curs que ve. Es van fer diferents tallers amb el professorat de cada àmbit i es van ensenyar les guitarres, contrabaixos, violins, trompetes, saxofons, violes, clarinets, fagots i molts més instruments.

Després de recórrer la variada oferta instrumental, el professorat va preparar unes petites mostres de com sonen els instruments i els estils que s'imparteixen a l'escola. El professorat de teatre també va fer una mostra per recordar que es pot escollir aquesta disciplina artística o fins i tot sumar-la a l'aprenentatge de la música. Igual que amb la dansa creativa.

Recordeu que si voleu conèixer totes les novetats i notícies de l'EMMCA ens podeu seguir a les xarxes socials. Allà podreu veure algunes imatges de la mostra d'instruments!

#EMMCACentreArts
#LHospitalet
#LHAjuntament
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat