Notícies
 

Cicle de concerts gratuïts de l'Escola Superior de Música de Catalunya .  

Veure imatge de  Cicle de concerts gratuïts de l'Escola Superior de Música de Catalunya (nova finestra)
La setmana del 26 de gener a l’1 de febrer tindran lloc els concerts dels Grans Conjunts de l’Esmuc. Els concerts es faran a L’Auditori de Barcelona, tret de la primera actuació que l’Orquestra Simfònica realitzarà a l’Auditori Enric Granados de Lleida el 31 de febrer. Els concerts a Barcelona són gratuïts.

Els estudiants participants a la Cobla, l’Esmuc Jazz Project, el Conjunt Tradicional, el d’Antiga i l’Orquestra Simfònica mostraran la tasca que han desenvolupat al llarg del curs. La Banda ja va actuar el passat 22 de desembre a L’Auditori.

El cicle de concerts de Grans Conjunts, tradicionalment, es fa al gener, coincidint amb la finalització del primer quadrimestre lectiu, i posteriorment al juny. Al llarg d’una setmana de treballs, els estudiants participants a les diferents formacions realitzen els assajos amb el seu director amb unes condicions i ritmes propis de la pràctica professional real.

Els Grans Conjunts de l’Esmuc són les formacions de caràcter estable que constitueixen la formulació visible de l’activitat acadèmica instrumental de l’Escola Superior de Música de Catalunya.
.  
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 93 335 92 16 - emusica.arts@l-h.cat