Notícies
 

L'EMMCA amb la Fundació Grupo SIFU rep el premi d'ajudes socials que atorga el programa "Sé Solidario de la Fundació MAPFRE.

Veure imatge de  L'EMMCA amb la Fundació Grupo SIFU rep el premi d'ajudes socials que atorga el programa "Sé Solidario de la Fundació MAPFRE. (nova finestra)
La Fundació Grupo Sifu amb l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts han rebut el premi d'ajudes socials que atorga el programa "Sé Solidario de la Fundació MAPFRE.
El programa "Sé Solidario" recolza iniciatives destinades a impulsar noves oportunitats a persones que pateixen malalties o viuen en una situació d'exclusió social. El projecte premiat consisteix a establir una orquestra única amb l'objectiu de fomentar l'excel·lència artística de joves amb diversitat funcional i/o amb risc d'exclusió social a través d'activitats de professionalització en la pràctica musical. L'EMMCA amb la Fundació Grupo SIFU treballa en el projecte de l'Orquestra per a la inclusió sociolaboral amb la col·laboració de The Django Orchestra Academy.
Agraïda per aquest premi l'EMMCA segueix treballant a favor de la cohesió social i la inclusió amb una pràctica artística cooperativa, funcional i significativa. Moltes gràcies!
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat