Notícies
 

Participació de l'EMMCA a la Jornada Granados 150 anys

Veure imatge de  Participació de l'EMMCA a la Jornada Granados 150 anys (nova finestra)
L'Escola Municipal de Música ha estat convidada a presentar el projecte educatiu a la Jornada Granados 150 anys.
Amb motiu de l'any Granados el Departament d'Ensenyament ha organitzat una jornada de reflexió. El proper 17 de febrer se celebra la Jornada Granados 150 anys al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Aquesta jornada, està adreçada a professorat d’escoles de música, conservatoris i centres autoritzats de grau professional de música. L’experiència de l’’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts ha estat convidada a ser exposada a la taula rodona i la Núria Sempere, directora de l’EMMCA parlarà sobre l’escola en projectes comunitaris.

A la primera part,  Jaume Ayats, director del Museu de la Música,  parlarà de la figura d’Enric  Granados i Xavier Albertí, director artístic del Teatre Nacional de Catalunya, parlarà sobre la importància de l’educació artística en la formació de les persones.
La segona part d’aquesta jornada es dedicarà a la presentació de projectes en que els centres de música incideixen en la formació musical del seu entorn, acabant amb l’entrega dels tres  Premis Granados 150 anys i amb el concert del guanyador.
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 93 335 92 16 - emusica.arts@l-h.cat