Notícies
 

Presentació del projecte artístic Camil Arcarazo & friends a l'Auditori Barradas

Veure imatge de 	Presentació del projecte artístic Camil Arcarazo & friends a l'Auditori Barradas (nova finestra)
Aquest divendres 22 de novembre a les 20.30 h tindrà lloc a l'Auditori Barradas la presentació del projecte professional de Camil Arcarazo, alumne  de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet.

Camil Arcarazo Sempere, que amb només 16 anys s’ha convertit en un dels joves amb més talent del panorama jazzístic va començar a l'EMMCA amb 4 anys. Inicialment va fer  el programa d'educació musical primerenca, als 8 anys va provar la bateria. Finalment va escollir la guitarra amb el professor Albert Bello, qui l’acompanyarà en tot el seu aprenentatge musical i artístic. Camil i Albert, un tàndem de complicitat, entenent-se a la perfecció i viatjant a festivals nacionals i internacionals, fent de les vivències musicals una forma rellevant de formació.

És un orgull per l’EMMCA acompanyar-lo a la presentació del seu projecte professional a la ciutat de L'Hospitalet, a l'auditori Barradas.

Aquest juliol, Camil Arcarazo ha estat programat en un dels festivals més importants de jazz Manouche del món (al festival Django Reinhardt de França va tocar amb Django Legacy, una formació acomboiada pel guitarrista Mathieu Chatelain que està formada pels més joves músics de l’estil i de la que tothom en parla.

Després de recórrer els festivals més importants de l'estil ens presenta el seu projecte a la ciutat.  Un concert dissenyat al seu gust on podrem gaudir d'una primera part més Manouche acompanyat d'una base rítmica de luxe formada per professorat de l'EMMCA (Albert Bello i Joan Motera). I una segona part amb un registre jazzístic diferent, amb el so de la bateria i la secció de vents.  Els músics que l'acompanyaran són Roger Gutiérrez, Fernando Brox, César del Val i el mateix Joan Motera.

També serà l'ocasió per fer-nos conèixer alguna composició pròpia que amb només 16 anys s'atreveix a tot: improvisa, crea i reflexiona sobre com enfrontar-se amb professionalització al món del jazz.

"Tenir 16 anys i tocar la guitarra és un estat habitual. Però tenir 16 anys i tocar la guitarra manouche a Barcelona comença a ser una excepció. Camil Arcarazo, amb 16 anys, ja ha actuat als festivals de jazz Manouche més internacionalment coneguts, com Samois-Sur-Seine, Liberchies, Mazères o L’Hospitalet i ha entrat a formar part de la generació de joves que han fet seva la música de Django Reinhardt amb una relectura contemporània que està canviant l’escena catalana. Virtuosisme, versatilitat i risc: un intèrpret i creador impropi de la seva edat".

L'alumnat de l'EMMCA gaudeix d'un 30% de descompte amb el carnet de l'escola. 

#Concert 
#Alumnat
#EMMCACentreArts
#AuditoriBarradas
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat