Agenda
 

Somni d’una nit d’estiu: teatre, música i dansa al pati de l’EMMCA.

Data: 19/06/2019
Hora: 20 h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  Punts d'inscripció/venda: ENTRADA GRATUÏTA, AFORAMENT LIMITAT (cal reservar entrada a emusica.arts@l-h.cat)
Lloc: 
Escola de Música - Centre de les Arts EMCA 
AV Vilanova 32  (L'Hospitalet de Llobregat)
Somni d’una nit d’estiu: teatre, música i dansa al pati de l’EMMCA

El 19 de juny a les vuit del vespre, alumnat de teatre, música i dansa de l’EMMCA representarà Somni d’una nit d’estiu, de William Shakespeare

El pati de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts (EMMCA) es converteix en un bosc ple de màgia per acabar el curs, amb un espectacle complet que per primera vegada a l’EMMCA reunirà alumnat de teatre, música i dansa.

El grup juvenil de teatre s’ocuparà de posar veu i cos a Oberón i Titània, Hipòlita i Teseu, Lisandre i Hèrmia, Demetri i Helena i totes les fades, follets i personatges estrambòtics d’aquesta obra de Shakespeare.

Cada escena del bosc, del palau o de les esperades noces dels ducs d’Atenes comptarà amb músiques d’estils ben diferents. Grups de corda i de vent, un ensemble de jazz manouche, un combo pop rock, una big band i l’Orquestra de Ministrils posaran música a  aquest espectacle, que també comptarà amb la participació dels grups de dansa de l’EMMCA.

En total, més d’un centenar d’alumnes participarà en aquest espectacle dirigit per la Gemma Deusedas, coordinadora d’arts escèniques de l’EMMCA, que ha implicat també la col·laboració de l’equip de professorat.

Amb aquesta proposta, l’EMMCA fa un pas endavant com a escola municipal de música, teatre i dansa posant tots els llenguatges que treballa al servei d’un projecte artístic comú.
ENTRADA GRATUÏTA, AFORAMENT LIMITAT (cal reservar entrada a emusica.arts@l-h.cat)
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat