Agenda
 

The Django Orchestra Academy a la Gala + IN

Data: 24/02/2020
Hora: 19h
Duració aprox.: .  2 hores .  
Tipus d'entrada: Pagament
.  
Lloc: 
Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59 Barcelona
El 24 de febrer se celebra La Gala més IN de la Fundació Grupo Sifu al Gran Teatre del Liceu de Barcelona amb la participació de The Django Orchestra Academy.

The Django Orchestra Academy és un projecte pedagògic de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Sota la direcció de l’Albert Bello, el projecte The Django Orchestra Academy es duu a terme gràcies a la col·laboració de l’Associació de Músics i aficionats al Jazz Manouche i el Festival Django L’H.

The Django Orchestra Academy presenta la seva formació més inclusiva amb la col·laboració de la Fundació Grupo Sifu. Formada per alumnat de l’EMMCA de totes les edats i perfils, i per professionals de The Django Orchestra es converteix en un gran conjunt d’integració format per artistes amb i sense discapacitat que presentaran dos temes del repertori de Django Reinhardt arranjat especialment per a l’ocasió pel director Sergi Vergés.

Amb la compra de l’entrada es contribueix al programa de beques que la Fundació Grupo SIFU destina a descobrir nous talents i fomentar el desenvolupament artístic de les persones amb diversitat funcional.

#EMMCACentreArts
#LHospitalet
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Telf.: 934 032 940 - emusica.arts@l-h.cat